top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Moda Inomoda

ACTIVITAT MASMITJÀ

Actualizado: 25 may 2021

Nosaltres som la Cristina i la Meritxell i dins d’aquest treball ens hem dedicat a crear una activitat per tal de conscienciar a un grup de nens de 4t de primària sobre el fast fashion i la contaminació que comporta la producció massiva de roba. Per fer-ho hem decidit escriure un conte que relata el procés pel qual passa un pantaló des de que se’n fa el seu disseny fins que algú el compra en una botiga i després de donar-li un cert ús se’n desfà. Aquest el deixarem inacabat és a dir amb un final obert per a que els alumnes puguin proposar una solució a través d’un dibuix que serà presentat a un concurs. Dins de la historia hem fet pinzellades subtils sobre com afecta la producció massiva de roba al medi ambient però no hi hem entrat en detall ja que després de llegir el conté els alumnes podran veure un vídeo fet per unes companyes que ho explica detalladament.

Després d’aquest vídeo, quan els alumnes tinguin una visió complerta sobre la història plantejarem un concurs que tractarà de dibuixar una solució al problema exposat al final de la història.



Primer us deixarem el vídeo de presentació i seguidament un altre que haureu de mirar un cop vist el vídeo del Masmitjà.
















24 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

VÍDEO ESO

bottom of page